Аналіз статистики виробничого травматизму в харчовій промисловості на основі методу взаємозв'язку між факторами - Породько, Петро Вікторович; Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2016)
За проведеним аналізом літературних джерел встановлено, що методи оцінки щільності зв’язку між факторами поділяються на кореляційні (параметричні) і непараметричні. Знаючи про характер та тісноту зв’язку між різними показниками виробничого травматизму можна планувати необхідні заходи з профілактики виробничого травматизму. According to the analysis based on literature sources it found that the methods for estimating the density of communication between the factors are divided into the correlation (parametric) and nonparametric. Knowing the nature and closeness of the relationship between various indicators of industrial injuries can be to plan the necessary measures for the prevention of occupational injuries.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; безпека; праця; травматизм; ризик; safety; labor; traumatism; risk