Шляхи підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності підприємств – переробників сировини цукробурякового підкомплексу АПК - Шереметинський, Михайло Анатолійович (My University, 2005)
В науковій роботі розглянуто стан агропромислового виробництва в Україні, проаналізовано фінансово-економічні показники цукрових заводів та показники ефективності виробництва цукру. Запропоновано шляхи підвищення виробництва цукру.
Keywords: потенційні можливості; експорт цукру; інтеграція; холдинг; спілка; potential possibilities; export; integration; agrofirm; holding; community; кафедра економіки праці та менеджменту