Пошук екстремуму для визначення органолептичних показників сортівки за методом крутого сходження - Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2008)
Для забезпечення стабільності процесу приготування водно-спиртової рідини, були визначені критерії оптимальності технологічного процесу і чинники, що впливають на параметри оптимізації. For providing of stability of process of preparation of water-alcohol liquid, the criteria of optimality of technological process, and factors, influencing on the parameters of optimization, were certain.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; планування експерименту; параметр оптимізації; вода; спирт; горілка; водно-спиртова рідина; перемішування; experiment planning; optimization parameter; water; alcohol; vodka; water-alcohol liquid; mixing