Кузьмін, Олег Володимирович2018-07-112018-07-112008Кузьмін, О. В. Пошук екстремуму для визначення органолептичних показників сортівки за методом крутого сходження / О. В. Кузьмін // Проблеми розвитку та упровадження систем управління якістю в регіоні : 5 регіон. наук.-практ. і студ. конф., травень 2008 р., м. Донецьк. – Донецьк : ДонНТУ, 2008. – С. 144-148.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27951Для забезпечення стабільності процесу приготування водно-спиртової рідини, були визначені критерії оптимальності технологічного процесу і чинники, що впливають на параметри оптимізації. For providing of stability of process of preparation of water-alcohol liquid, the criteria of optimality of technological process, and factors, influencing on the parameters of optimization, were certain.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїпланування експериментупараметр оптимізаціїводаспиртгорілкаводно-спиртова рідинаперемішуванняexperiment planningoptimization parameterwateralcoholvodkawater-alcohol liquidmixingПошук екстремуму для визначення органолептичних показників сортівки за методом крутого сходженняThesis