Кишенько, Василь ДмитровичГончаренко, Борис МиколайовичЛобок, Олексій Петрович2016-10-212016-10-212016Кишенько, В. Д. Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба / В. Д. Кишенько, Б. М. Гончаренко, О. П. Лобок // Харчова промисловість. – 2016. – №19. – С. 113–118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24444Розглянуті підходи до інтенсифікації хлібопекарської промисловості, яка задовільняє попит населення на хлібобулочні вироби. Основна увага приділяється поліпшенню якості продукції, раціональному використанню ресурсів і сировини, підвищенню продуктивності технологічних ліній. Розв’язання таких задач неможливе без автоматизації виробництва на основі сучасних інформаційних технологій, передових досягнень в теорії та практиці автоматичного керування. Approaches to intensify the baking industry that satisfies consumer demand for bakery products. The focus is on improving product quality, rational use of resources and raw materials, enhance the performance of production lines. Solving such problems is impossible without automation of production based on modern information technology, the latest achievements in the theory and practice of automatic control.uk-UKхлібопекарське виробництвоякість продукціїавтоматизоване керуванняінформаційні технологіїматематична модельавтоматизація виробництвасценарний підхідbakery productionproduct qualityautomatic controlinformation technologymathematical modelproduction automationscenario approachкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаСценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хлібаArticle