Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба - Кишенько, Василь Дмитрович; Гончаренко, Борис Миколайович; Лобок, Олексій Петрович (My University, 2016)
Розглянуті підходи до інтенсифікації хлібопекарської промисловості, яка задовільняє попит населення на хлібобулочні вироби. Основна увага приділяється поліпшенню якості продукції, раціональному використанню ресурсів і сировини, підвищенню продуктивності технологічних ліній. Розв’язання таких задач неможливе без автоматизації виробництва на основі сучасних інформаційних технологій, передових досягнень в теорії та практиці автоматичного керування. Approaches to intensify the baking industry that satisfies consumer demand for bakery products. The focus is on improving product quality, rational use of resources and raw materials, enhance the performance of production lines. Solving such problems is impossible without automation of production based on modern information technology, the latest achievements in the theory and practice of automatic control.
Keywords: хлібопекарське виробництво; якість продукції; автоматизоване керування; інформаційні технології; математична модель; автоматизація виробництва; сценарний підхід; bakery production; product quality; automatic control; information technology; mathematical model; production automation; scenario approach; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка