Підвищення якості та ефективності автоматичних систем регулювання - Шумигай, Дмитро Анатолійович (My University, 2015)
Адаптація, побудована на ідентифікації моделі об'єкта, дає можливість використати інші методи, спрямовані на підвищення якості діючих систем регулювання. Ідентифікація параметрів моделі не є єдино можливим способом побудови адаптивних алгоритмів. Adaptation, based on the identification of the object model, makes it possible to use other methods to improve the quality of existing regulation. Identification of the model parameters are not the only possible way to build adaptive algorithms.
Keywords: регулятор; системи регулювання; адаптивні системи; control system; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка