Керування харчовими технологічними комплексами в умовах ситуаційної конфліктності - Кишенько, Василь Дмитрович; Мацебула, Дмитро Валерійович; Лобок, Олексій Петрович (My University, 2014)
Розглянуті задачі управління технічними конфліктами в технологічних комплексах харчової промисловості на основі системологічного підходу шляхом аналізу поточного конфлікту і наступного його розв’язання за компромісною схемою змінюванням енергетичних чи матеріальних ресурсів. The problems in conflict management technical technological complexes food industry based approach by systemological analysis of the current conflict and its solution for the next compromise scheme changing energy or material resources.
Keywords: харчова промисловість; технічний конфлікт; технологічні комплекси; схема компромісу; food industry; circuit compromise; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка