Розроблення моделі прогнозування епідемічних захворювань - Загоровська, Лариса Григорівна; Скримська, Лілія Вікторівна (My University, 2015)
Зазвичай підвищення рівня захворювань та поширення їх розвитку носить сезонний характер, тому такий інструмент як прогнозування, заснований на аналізі та оцінці стану хвороб і перспектив їх розвитку, являється дуже важливим механізмом підготовки засобів ефективного лікування та проведення профілактичних заходів. Usually increase of disease and the spread of development is seasonal, so this tool as a prediction based on the analysis and assessment of disease and the prospects of their development, is an important mechanism of training means effective treatment and preventive measures.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; епідемічні захворювання; моделювання; прогнозування захворювань; predicting disease; epidemic diseases; modeling