Матко, Світлана ВасилівнаМельник, Людмила МиколаївнаЖестерева, Наталія АнатоліївнаМанк, Валерій Веніамінович2013-04-232013-04-232004Деклараційний патент на винахід № 70641, UA А 7 C12Н 1/06 A23L2/70. Спосіб освітлення фруктового соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник, Н. А. Жестерева, В. В. Манк ; власник Національний університет харчових технологій. – u 20031211872 ; заявл. 18.12.2003 ; опубл. 15.10.2003, Бюл. № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7630Спосіб освітлення фруктового соку, що передбачає його нагрівання і подальшу обробку сорбентом, який відрізняється тим, що як сорбент застосовують палигорськіт в концентрації 10-20%. A method of fruit juice clarification, comprising heating and its subsequent processing sorbent, characterized in that palygorskite is used as a sorbent in a concentration of 10-20%.otherадсорбціясікпалигорськітadsorptionjuicepalygorskiteкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології консервуванняСпосіб освітлення фруктового соку (Деклараційний патент на винахід № 70641)Other