Аналітичний огляд методологічних підходів до опису бізнес-процесів на підприємствах - Череп, Алла Василівна; Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2011)
Розглянуті основні методологічні підходи до опису бізнес-процесів на під-приємствах. Проведений аналіз сучасних програмних продуктів, що розроблені на основі затверджених стандартів та нотацій опису бізнес-процесів. The basic methodological approaches to description of business processes on en-terprises is considered. The analysis of existent programming products, which are de-veloped on the basis of the ratified standards and notations of description of business processes is conducted.
Keywords: методологія; бізнес-процес; опис; програмний продукт; підприємство; методология; бизнес-процесс; methodology; business process; description; software product; enterprise; кафедра економіки праці та менеджменту