Зарешнюк, Валентина Вадимівна2021-07-162021-07-162021Зарешнюк, В. В. Удосконалення технології кулінарної продукції з кисломолочного сиру для кафе автентичною українською кухнею в Оболонському районі м. Києва : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Валентина Вадимівна Зарешнюк ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2021. – 165 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34817otherзаклад ресторанного господарстваорганізаційна структурасхема технологічного процесукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології кулінарної продукції з кисломолочного сиру для кафе автентичною українською кухнею в Оболонському районі м. КиєваOther