Проблеми формування стратегічного потенціалу підприємства в сучасним умовах господарювання - Рябенко, Володимир Володимирович (My University, 2011)
Розглянуто сучасні проблеми формування стратегічного потенціалу вітчизняних підприємств. Визначено особливості формування ресурсного потенціалу, можливостей розвитку та компетенцій в умовах кризових явищ. The modern problems of formation of strategic potentiality of enterprises in our country are examined. The special features of formation of resource potentiality, the opportunities of the development and competences in the crisis are determined.
Keywords: підприємство; стратегічний потенціал; ресурси; можливості; компетенції; enterprise; strategic potentiality; resources; opportunity; competences; кафедра економіки і права