Ємцева, Галина Федорівна2014-04-282014-04-282006Ємцева, Г. Ф. Вплив диспаритету цін на формування сировинної бази підприємств харчової промисловості / Г. Ф. Ємцева // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 19, Ч. 2. - С. 92-94https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14162Посилення диспаритету цін між продукцією агропромислового комплексу і продукцією переробних галузей впливає на забезпечення продовольчої безпеки України. Диспаритет цін виникає внаслідок випереджаючого зростання цін на продукцію, яка використовується в аграрному секторі, та на продукцію, вироблену з сільськогосподарської сировини. Disparity amplification of prices of agricultural production and alterations branch’s production influences on food security of Ukraine. The disparity appears as a consequence of price raise on production used in agriculture and on production produced of raw materials.otherпопитпропозиціядиспаритет цінцінаціноутворенняdemandpropositiondisparity of pricespriceformulation of pricesкафедра економіки і праваВплив диспаритету цін на формування сировинної бази підприємств харчової промисловостіArticle