Федоренко, Юлія ОлександрівнаКузьмін, Олег ВолодимировичКомарницький, Роман ВікторовичГорзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаРоман, Тетяна Олександрівна2018-10-262018-10-262018Розробка методу комплексно-кількісної оцінки якості безглютенового меню / Ю. О. Федоренко, О. В. Кузьмін, Р. В. Комарницький, О. В. Горзей, Т. А. Роман // Інтернаука. – 2018. – № 15 (55). – С. 33–39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28409Для кількісної характеристики запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії та дозволяє оцінити якість продукції одним числом. Розроблено ієрархічні структури комплексного показника якості досліджуваного у роботі об’єкта – безглютенового меню. For a quantitative description, a complex quality index is proposed based on the principles of qualimetry and allows one to estimate the quality of products. The hierarchical structures of the complex index of quality of the investigated object work – gluten-free menu are developed.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїякістькомплексно-кількісна оцінкарисове борошнобезглютеновий хлібхлібобулочні виробицеліакіяqualitycomplex-quantitative estimationrice flourgluten-free menubakery productsceliac diseaseРозробка методу комплексно-кількісної оцінки якості безглютенового менюArticle