Розробка методу комплексно-кількісної оцінки якості безглютенового меню - Федоренко, Юлія Олександрівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Комарницький, Роман Вікторович; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Роман, Тетяна Олександрівна (My University, 2018)
Для кількісної характеристики запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії та дозволяє оцінити якість продукції одним числом. Розроблено ієрархічні структури комплексного показника якості досліджуваного у роботі об’єкта – безглютенового меню. For a quantitative description, a complex quality index is proposed based on the principles of qualimetry and allows one to estimate the quality of products. The hierarchical structures of the complex index of quality of the investigated object work – gluten-free menu are developed.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; якість; комплексно-кількісна оцінка; рисове борошно; безглютеновий хліб; хлібобулочні вироби; целіакія; quality; complex-quantitative estimation; rice flour; gluten-free menu; bakery products; celiac disease