Моделювання динамічних процесів у кулькових радіально-поршневих насосах гідрооб`ємних передач транспортних машин - Шатохін, В. В.; Серьогін, Олександр Олександрович (машинознавство, 2007)
Створено універсальну математичну модель динамічних процесів у насосі радіально-поршневоі гідромашини з кульковими поршнями. Встановлено закон зміни тиску з урахуванням його закидів у циліндрах насоса. Знайдено механізм формування в законі руху статора насоса. A universal mathematical model of dynamic processes in the Radial-porshnevoi Hydraulic pistons with ball. Determined the variation of pressure considering its accusations of cylinders pump. Found mechanism of the law of motion of the stator pump.
Keywords: динамічний процес; dynamic process; гідрооб'ємна передача; hydraulic transmission; радіально-поршнева гідромашина; radial-piston hydraulic machines; статор насоса; stator pump; кулька-поршень; ball-piston; кафедра електропостачання і енергоменеджменту