Руденко, ОлександрРубанка, Катерина ВолодимирівнаТерлецька, Віта Альбертівна2019-06-052019-06-052019Руденко, О. Вибір пряного перцю для виробництва ароматизованих чаїв / О. Руденко, К. Рубанка, В. Терлецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. — К. : НУХТ, 2019. — С. 315.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29483Робота присвячена дослідженням та порівнянню хімічного складу різних видів перцю. Надані рекомендації щодо використання пряної сировини в технології ароматизованих чаїв. The article is devoted to the study and comparison of the chemical composition of different types of pepper. Recommendations on the use of spicy raw materials in the technology of flavored teas are given.uk-UKкафедра технології консервуванняперецьчайароматизаціяхімічний складpepperteaaromatizationchemical compositionВибір пряного перцю для виробництва ароматизованих чаївThesis