Вибір пряного перцю для виробництва ароматизованих чаїв - Руденко, Олександр; Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна (My University, 2019)
Робота присвячена дослідженням та порівнянню хімічного складу різних видів перцю. Надані рекомендації щодо використання пряної сировини в технології ароматизованих чаїв. The article is devoted to the study and comparison of the chemical composition of different types of pepper. Recommendations on the use of spicy raw materials in the technology of flavored teas are given.
Keywords: кафедра технології консервування; перець; чай; ароматизація; хімічний склад; pepper; tea; aromatization; chemical composition