Особливості при побудові систем автоматизації в харчовій промисловості - Сідлецький, Віктор Михайлович (My University, 2014)
Підприємства харчової промисловості - це система в яку входять ланки з внутрішніми зв'язками (цехи, дільниці, відділення та інші підрозділи), що складають єдиний об'єкт в якому повинні узгоджено та гармонійно працювати всі ділянки на кожному рівні та між рівнями. Крім того з економічної точки зору виділяють наступні частини: організаційна структура управління, виробничо- диспетчерський відділ, цехи, виробнича дільниця, технологічний процес. Food industry - a system which includes links with internal links (shops, stations, offices, and other units) that constitute a single object which must be coordinated and harmonious work all areas on each level and between levels. Also from an economic point of view identify the following parts: organizational structure management, production and dispatch department shops, production areas, production process.
Keywords: харчова промисловість; підприємство; системи автоматизації; food processing; enterprise; automation; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка