Інтернет ресурси як допоміжний засіб при викладанні іноземних мов - Березовська, Ольга Владиславівна (My University, 2015)
Сучасна політика держави спрямована на впровадження новітніх інформаційних технологій у навчальних закладах стимулювати створення електронної навчальної продукції та відповідну підготовку і перепідготовку фахівців. Current government policy is aimed at introducing new information technologies in educational institutions encourage the creation of e-learning products and related training and retraining.
Keywords: іноземні мови; політика держави; інтернет ресурси; language education; government policy; Internet resources; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації