Фінансова надійність і фінансова стійкість страховиків - Шірінян, Лада Василівна (My University, 2007)
У роботі досліджуються фінансова надійність і фінансова стійкість страхових компаній. Дано власне визначення понять фінансова стійкість, фінансова надійність. Систематизовано основні фактори впливу на показники діяльності страховика. The problem of financial state stability and financial reliability of an insurance company is studied. Notations of financial stability and financial reliability are introduced. It is systemized the main factors influencing on activity coefficients of an insurance company.
Keywords: чинники впливу; надійність страховика; фінансова стійкість; платоспроможність; ліквідність; factors of influence; reliability of an insurer; financial stability; paying capacity; liquidity; кафедра фінансів