Тенденції розвитку обладнання для виробництва консервів дитячого харчування - Крижановський, Станіслав Йосипович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2013)
У статті розглянуто сучасний стан та перспективи виробництва консервів для дитячого харчування в Україні. Розглянуто основні типи обладнання, скляної тари і способи закупорювання, які використовуються нині на консервних заводах. Modern equipment in the production of canned food for children The paper considers the current state and prospects of canned food for children in Ukraine. The main types of equipment, glassware and how blockages that are currently in use at the cannery.
Keywords: консерви; скляна тара; закупорювання; canned food; glass containers; plugging; кафедра технології консервування