Рекомендації щодо вдосконалення перегляду проекту «Правил охорони праці для працівників, зайнятих на цукровому виробництві» - Шишков, Валерій Зіновійович; Нирко, Ярослав Володимирович (My University, 2018)
У статті наведені рекомендації щодо удосконалення перегляду проекту Правил з охорони праці для працівників, зайнятих на цукровому виробництві. The article contains recommendations on improving revision, of the draft, the regulations on labor protection for workers engaged in sugar production.
Keywords: рекомендації; удосконалення перегляду проекту правил; охорона праці; цукрове виробництво.; recommendations; improving revision of the draft; labor protection; sugar production.