Бакун, Анастасія Олексіївна2022-08-232022-08-232022Бакун, А. О. Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для спеціалізованої мережі закладів ресторанного господарства : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Олексіївна Бакун ; наук. керівник Олександра Володимирівна Нєміріч. – Київ, 2022. – 208 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37853otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкондитерські виробигарбузяблукафізаліскорінь пастернакапектинжелатингуміарабіклямбда-каррагінаннапівфабрикатхарчова цінністьбіологічна цінністьРозроблення технології кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для спеціалізованої мережі закладів ресторанного господарства