Шпачук, М. А.Точона, Анастасія СергіївнаРубанка, Катерина ВолодимирівнаТерлецька, Віта Альбертівна2018-05-102018-05-102017Застосування квітів гібіскусу у виробництві натуральних барвників / М. А. Шпачук, А. С. Точона, К. В. Рубанка, В. А. Терлецька // Інноваційний розвиток харчової індустрії : збірник наукових праць за матеріалами V Міжнародних науково-практичних конференцій, 14 грудня — К. : Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2017. — С. 119–121.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27315В роботі представлено можливість застосування квітів гібіскусу, як сировини для створення натурального червоного барвника. Визначено хімічний склад квітів гібіскусу та доведена її висока харчова цінність. The paper presents the possibility of applying hibiscus flowers as raw materials for the production of a natural red dye. The chemical composition of flowers of hibiscus has been determined and its high nutritional value has been proved The paper presents the possibility of applying hibiscus flowers as raw materials for the production of a natural red dye. The chemical composition of flowers of hibiscus has been determined and its high nutritional value has been proved.uk-UKквіти гібіскусуекстрактбарвникхімічний складцветы гибискусаэкстракткрасительхимический составflowers of hibiscusextractdyechemical compositionкафедра технології консервуванняЗастосування квітів гібіскусу у виробництві натуральних барвниківThesis