Конина - додатковий резерв м'яса в Україні - Пешук, Людмила Василівна (My University, 2006)
Визначено та проаналізовано хімічний склад м'яса та жиру сільськогосподарських тварин. Розглянуто характеристики конини по категоріям та етапи розбирання туш. Identified and analyzed the chemical composition of meat and fat cattle. Considered by category specifications horse and stages of disassembly carcasses.
Keywords: розбирання туш; конина; характеристика; sorting carcasses; horse; characterization; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів