Використання методу QFD для оцінювання взаємозв’язку побажань споживачів та технологічних вимог - Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна (My University, 2022)
У тезах проаналізовано використання методології QFD, що включає управління та планування для швидкого й ефективного визначення пріоритетів очікувань клієнтів, на підприємстві з виробництва кондитерських виробів.

Theses analyze the use of the QFD methodology, which includes management and planning for quick and effective prioritization of customer expectations, in a confectionery manufacturing enterprise.
Keywords: управління якістю; методологія QFD; кондитерські вироби; quality management; QFD methodology; confectionery; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи