Свинтак, Валерія ОлегівнаУсатюк, Світлана ІванівнаТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна2024-11-072024-11-072022Свинтак, В. Використання методу QFD для оцінювання взаємозв’язку побажань споживачів та технологічних вимог / В. Свинтак, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45458У тезах проаналізовано використання методології QFD, що включає управління та планування для швидкого й ефективного визначення пріоритетів очікувань клієнтів, на підприємстві з виробництва кондитерських виробів.Theses analyze the use of the QFD methodology, which includes management and planning for quick and effective prioritization of customer expectations, in a confectionery manufacturing enterprise.ukуправління якістюметодологія QFDкондитерські виробиquality managementQFD methodologyconfectioneryкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиВикористання методу QFD для оцінювання взаємозв’язку побажань споживачів та технологічних вимогThesishttps://orcid.org/0000-0002-5267-2023https://orcid.org/0000-0001-7554-0827