Кравчук, Надія МиколаївнаЛявинець, Георгій МихайловичЧерненко, Дмитро Сергійович2019-07-162019-07-162018Кравчук, Н. М. Теоретичні аспекти технології соусів з імуномодулюючою дією / Н. М. Кравчук, Г. М. Лявинець, Д. С. Черненко // Інтернаука. – 2018. - № 18 (39). - С.63-73https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30011Розглянуто актуальність виробництва соусів з імуномодулюючою дією. Функціональним рецептурним компонентом запропоновано порошок з кореню імбиру та салепу. The article discusses the relevance of the sauces production immunomodulatory effects. Functional prescription component of the proposed powder with ginger root and orchis.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїякістьсистема управління якістюсоус імуномодулюючийqualityquality management systemsauce immunomodulatoryТеоретичні аспекти технології соусів з імуномодулюючою дієюArticle