Дослідження ефективних теплофізичних характеристик пивної дробини - Свідерська, Олександра Ігорівна; Яровий, Володимир Леонідович (My University, 2004)
За результатами аналізу експериментальних даних запропоновані залежності ефективних теплофізичних характеристик пивної дробини від температури. The analysis of the experimental data suggested dependence of effective thermal characteristics of beer pellet temperature.
Keywords: пивна дробина; beer pellet; ефективні теплофізичні характеристики; effective thermophysical characteristics; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування