Комерціалізація вищої школи та деякі проблеми, викликані нею - Мартиненко, Михайло Антонович; Клименко, Раїса Костянтинівна; Зінькевич, Олексій Петрович (My University, 1996)
Обговорюються негативні наслідки вторгнення ринкової економіки в життя вищої школи. Розглядається досвід колективу кафедри вищої математики, який пов’язаний з організацією навчального процесу першокурсників таким чином, щоб в стислі строки поповнити шкільний запас знань студентів до рівня, необхідного для засвоєння основних дисциплін. Discussed the negative consequences of the invasion of the market economy in the lives of high school. The experience of the staff of the Department of Mathematics, which is associated with the organization of the educational process freshmen so that in a short time to replenish stock school students' knowledge to the level required for learning basic subjects.
Keywords: Комерціалізація вищої школи; Commercialization of higher education; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.