Синтез сценарних алгоритмів управління брагоректифікаційною установкою в умовах ситуаційної невизначеності - Смітюх, Ярослав Володимирович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2006)
В статті розглянуто синтез сценарних алгоритмів управління брагоректифікаційною установкою в умовах ситуаційної невизначеності. The article deals with the synthesis of control algorithms brahorektyfikatsiynoyu scenic setting in of situational uncertainty.
Keywords: брагоректифікація; сценарні алгоритми управління; ситуаційна невизначеність; brahorektyfikatsiya; scenario control algorithms; situational uncertainty; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка