Інформаційні системи в підтримці прийняття ефективних управлінських рішень - Шаповал, Олена Федорівна (My University, 2001)
В статті представлені результати досліджень застосування інформаційних систем для ефективної управлінської діяльності. This article contains materials about research results of information systems using in effective management of enterprise.
Keywords: інформаційні системи; управлінські рішення; підприємство; information systems; management decision making; enterprise; кафедра маркетингу