Дослідження термогравіметричних властивостей цільном'язових м'ясопродуктів - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Іванов, Сергій Віталійович; Донець, Олександр Петрович (My University, 2013)
Досліджено термогравіметричним методом процес виділення вологи з цільном'язових м'ясопродуктів із різним ступенем ін'єктування, з метою вивчення впливу складу багатокомпонентного розсолу на вихід та якість готових м'ясопродуктів.
Keywords: дериватограма; солені м’ясні вироби; суміш для соління; диференціальна крива; deryvatohrama; mixture for pickles; differential curve; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра експертизи харчових продуктів