Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаІванов, Сергій ВіталійовичДонець, Олександр Петрович2013-11-052013-11-052013Кишенько, І. І. Дослідження термогравіметричних властивостей цільном'язових м'ясопродуктів / І. І. Кишенько, С. В. Іванов, О. П. Донець // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 48. – С. 124-127.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11026Досліджено термогравіметричним методом процес виділення вологи з цільном 'язових м 'ясопродуктів із різним ступенем ін 'єктування, з метою вивчення впливу складу багатокомпонентного розсолу на вихід та якість готових м'ясопродуктів.otherдериватограмасолені м 'ясні виробисуміші для соліннядиференціальна кривадериватограмасоленые мясные изделиясмеси для солениядифференциальная криваяderyvatohramapickled m 'clear productsmixture for picklesdifferential curveкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівДослідження термогравіметричних властивостей цільном'язових м'ясопродуктівArticle