Науково-практичний підхід до впровадження системи міжнародних стандартів з менеджменту на підприємстві - Драган, Олена Іванівна (My University, 2011)
У статті розглядається науково-практичний підхід до впровадження системи міжнародних стандартів з менеджменту на підприємствах м’ясної промисловості, яка враховує інтеграцію існуючих систем стандартів: якісних, екологічних, соціальних.

The article deals with scientific and practical approach to the implementation of international standards of management at the enterprises of meat industry, which depends on the integration of existing standards: quality, environmental, social.
Keywords: стандарт; якість; міжнародні стандарти ISO; навколишнє середовище; безпека продуктів харчування; соціальна відповідальність; підприємство; продукція; м’ясна промисловість; стандарт; standard; quality; international standards of ISO; environment; food safety; social responsibility; enterprise products; meat industry; продукция; кафедра економіки праці та менеджменту