Ковтун, Юрій АнатолійовичРашевська, Тамара Олексіївна2014-11-052014-11-052014Ковтун, Ю. А. Особливості технології масляної пасти пониженої жирності з гепатопротекторними властивостями / Ю. А. Ковтун, Т. О. Рашевська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 303.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18062Розроблено рецептуру і технологію масляної пасти, з гепатопротекторними властивостями, одним з компонентів якої є концентрат сироваткових білків. Developed formulation and technology of oil pasta with hepatoprotective properties, one component of which is whey protein concentrate.otherрецептсироваткові білкимасляна пастаrecipewhey proteinsoil pastaкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра готельно-ресторанної справиОсобливості технології масляної пасти пониженої жирності з гепатопротекторними властивостямиOther