Особливості технології масляної пасти пониженої жирності з гепатопротекторними властивостями - Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара Олексіївна (My University, 2014)
Розроблено рецептуру і технологію масляної пасти, з гепатопротекторними властивостями, одним з компонентів якої є концентрат сироваткових білків. Developed formulation and technology of oil pasta with hepatoprotective properties, one component of which is whey protein concentrate.
Keywords: рецепт; сироваткові білки; масляна паста; recipe; whey proteins; oil pasta; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра готельно-ресторанної справи