Інтенсифікація процесу та кінетика екстрагування цільових компонентів з хмелю - Запорожець, Юлія Владиславівна; Бурлака, Тетяна Василівна (My University, 2020)
Розглянуто вплив температури та гідромодуля на процес вилучення цільових речовин із хмелю при виробництві екстрактів. Встановлено вплив температури та гідромодуля на інтенсифікацію процесу екстрагування. The influence of temperature and hydromodule on the process of extraction of target substances from hops in the production of extracts is considered. The influence of temperature and hydromodule on the intensification of the extraction process is established.
Keywords: кінетика; екстрагування; система «тверде тіло – рідина»; інтенсифікація; рослинна сировина; хміль; kinetics; extraction; system "solid - liquid"; intensification; vegetable raw materials; hops; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв