Змішана крустацеозна інвазія у коропових риб - Олійник, Олена Борисівна; Матвієнко, Ніна Михайлівна; Мандигра, Максим Семенович (My University, 2017)
Проаналізувати особливості діагностики, сезонності та клінічних ознак у коропових риб за змішаної крустацеозної інвазії. Analyze the features of diagnosis, seasonality and clinical signs in carp fish with mixed crustaceous invasion.
Keywords: ракоподібні паразити; crustacean parasites; паразити риб; fish parasites