Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально- оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення - Українець, Анатолій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Потапенко, Сергій Іванович; Мукоїд, Роман Миколайович (My University, 2005)
Досліджено зміни хімічного складу солодорощення пшениці, вівса і кукурудзи в процесі з метою використання їх для приготування продуктів лікувально-профілактичного харчування. Встановлено, що основні зміни хімічного складу відбуваються під час пророщування пшениці на протягом 3 діб, вівса – 4 і кукурудзи – 7 діб.
Keywords: солодорощення; солодоращение; solodoroschennya; пшениця; овес; кукурудза; тривалість; вологість; температура; пшеница; кукуруза; продолжительность; влажность; температура; wheat; oats; corn; duration; temperature; humidity; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства