Українець, Анатолій ІвановичЄмельянова, Ніна ОлександрівнаПотапенко, Сергій ІвановичМукоїд, Роман Миколайович2012-12-132012-12-132005Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально-оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення / А. І. Українець, Р. М. Мукоїд, Н. О. Ємельянова // Харчова промисловість. - № 4. - 2005. - С. 73-75.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4278Досліджено зміни хімічного складу солодорощення пшениці, вівса і кукурудзи в процесі з метою використання їх для приготування продуктів лікувально-профілактичного харчування. Встановлено, що основні зміни хімічного складу відбуваються під час пророщування пшениці на протягом 3 діб, вівса – 4 і кукурудзи – 7 діб.otherсолодорощеннясолодоращениеsolodoroschennyaпшеницяовескукурудзатривалістьвологістьтемпературапшеницакукурузапродолжительностьвлажностьтемператураwheatoatscorndurationtemperaturehumidityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЗмінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально- оздоровчого харчування в процесі їх солодорощенняArticle