Опалінська, Лілія Олександрівна2021-09-202021-09-202021Опалінська, Л. О. Удосконалення технології неглазурованих молочних цукерок зниженої калорійності з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Ічня : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Лілія Олександрівна Опалінська ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2021. – 165 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35391otherполідекстрозамолочні цукеркипомадні цукеркигідроколоїдикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівУдосконалення технології неглазурованих молочних цукерок зниженої калорійності з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. ІчняOther