Здоров’я населення як основа розвитку людського капіталу - Соломка, Ольга Миколаївна (My University, 2020)
Розглянуто залежність економічної ефективності виробництва від величини і якості людського капіталу, успадкованого з позицій освіти, культури і, в першу чергу, здоров’я.
Keywords: кафедра економічної теорії; розвиток; людський капітал; якість життя; здоров’я; development; human capital; quality of life; health