Чернюшок, Ольга АнатоліївнаАрдинський, Олексій ВалерійовичВасилів, Володимир ПавловичЛісняк, С. О.2013-09-102013-09-102012Щодо перспектив застосування електрогідравлічного ефекту в молочній галузі / О. А. Чернюшок, О. В. Ардинський, В. П. Василів, С. О. Лісняк // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9604Перспективним напрямом в інтенсифікації процесів харчових виробництв є високовольтний імпульсний розряд у рідині, наслідком дії якого є електрогідравлічний ефект. Дія такого ефекту може суттєво покращити процеси переробки молочної сировини. High voltage impulse discharge in liquid resulting in electrohydraulic effect is a prospect way in intensification of food production processes. This effect can significantly improve processing of raw milk.молочна сировинаелектрогідравлічний ефектraw milkelectrohydraulic effectкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівЩодо перспектив застосування електрогідравлічного ефекту в молочній галузі