Носенко, Тамара ТихонівнаКот, Тетяна ОлександрівнаШкаруба, С. М.2014-06-112014-06-112014Носенко, Т. Т. Фракціонування ріпакової макухи сиовим методои / Т. Носенко, Т. Кот, С. Шкаруба // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 71-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14959Ріпакове харчове борошно як високобілковий компонент дозволить підвищити харчову і біологічну цінність харчових продуктів. Rapeseed meal as high protein food ingredient will improve the nutritional and biological value of foods.uk-UKріпакова макухаситовий методфрaкціонуванняrapeseed mealSieve methodfraktsionuvannyaкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівФракціонування ріпакової макухи ситовим методомOther