Рева, Леонід ПавловичПушанко, Микола МиколайовичШульга (Замура), Світлана Анатоліївна2012-12-182012-12-182008Рева, Л. П. Використання активованої кремнієвої кислоти для додаткового очищення дифузійного соку / Л. П. Рева, Н. М. Пушанко, С. А. Замура // Цукор України. - 2008. - № 3. – С. 11-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4586Наведені результати експериментів щодо використання активованої кремнієвої кислоти для підвищення якості очищення дифузійного соку. З'ясовані ефективні концентрації та місця введення реагенту в технологічній схемі цукрового заводу. An experimental result on using of activated silica acid to improve the quality of juice purification has been shown. The effective concentration and points of the reagent entry in the sugar factory technological process has been elucidated.otherочищеннядифузійний сікактивована кремнієва кислотаpurificationraw juiceactivated silica acidкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології цукру і підготовки водиВикористання активованої кремнієвої кислоти для додаткового очищення дифузійного сокуArticle