Роньшина, Крістина Олексіївна2023-04-252023-04-252023Роньшина, К. О. Удосконалення технології бездріжджових хлібобулочних виробів для кафе-пекарні : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Крістіна Олексіївна Роньшина ; наук. керівник Ірина Миколаївна Силка. – Київ, 2023. – 145 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40335otherбездріжджовий багетхліб функціонального призначенняорганолептична оцінкасуха заквасканасіння чіанасіння льонунасіння кунжутуродзинкичорносливв’ялена грушасушена вишнягречане борошноцільнозернове борошнокафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології бездріжджових хлібобулочних виробів для кафе-пекарніOther