Безпека та управління безпечністю харчових продуктів - Степанець, Любов Филимонівна; Ничик, Оксана Василівна; Салавор, Оксана Мирославівна; Купчик, Лідія Андріївна (My University, 2014)
Екологічна безпека продуктів - одна з найважливіших проблем сучасної економіки, це комплексна проблема, вирішувати яку покликані біохіміки, мікробіологи, виробники, санітарно-епідеміологічні служби і звичайно державні органи, це - глобальна проблема, оскільки зачіпає не лише здоров'я людини, але впливає на всю економіку країни. Тому, щоб забезпечити високий рівень життя людини в державі, розвиток економіки, необхідно приділяти екологічній безпеці продуктів харчування особливу увагу. Environmental safety products - one of the most important problems of modern economy, is a complex problem to solve which called biochemists, microbiologists, manufacturers of sanitary-epidemiological service and of course public authorities, it is - a global problem affecting not only as human health, but affects the whole economy. Therefore, to ensure a high standard of living man in the state of the economy, should be given to environmental safety food special attention.
Keywords: харчові продукти; санітарно-епідеміологічні служби; екологічна безпека; food; sanitary and epidemiological service; environmental safety; кафедра екології та екоменеджменту