Степанець, Любов ФилимонівнаНичик, Оксана ВасилівнаСалавор, Оксана МирославівнаКупчик, Лідія Андріївна2014-12-022014-12-022014Безпека та управління безпечністю харчових продуктів / Л. Ф. Степанець, О. В. Ничик, О. М. Салавор, Л. А. Купчик // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 703.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18945Екологічна безпека продуктів - одна з найважливіших проблем сучасної економіки, це комплексна проблема, вирішувати яку покликані біохіміки, мікробіологи, виробники, санітарно-епідеміологічні служби і звичайно державні органи, це - глобальна проблема, оскільки зачіпає не лише здоров'я людини, але впливає на всю економіку країни. Тому, щоб забезпечити високий рівень життя людини в державі, розвиток економіки, необхідно приділяти екологічній безпеці продуктів харчування особливу увагу. Environmental safety products - one of the most important problems of modern economy, is a complex problem to solve which called biochemists, microbiologists, manufacturers of sanitary-epidemiological service and of course public authorities, it is - a global problem affecting not only as human health, but affects the whole economy. Therefore, to ensure a high standard of living man in the state of the economy, should be given to environmental safety food special attention.otherхарчові продуктисанітарно-епідеміологічні службиекологічна безпекаfoodsanitary and epidemiological serviceenvironmental safetyкафедра екології та екоменеджментуБезпека та управління безпечністю харчових продуктівOther