Роль логістичних систем в процесі управління виробничими запасами хлібопекарських підприємств - Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна (My University, 2009)
Розглянуто теоретичні те методичні підходи до використання логістичних систем для покращення ефективності управління виробничими запасами на підприємствах хлібопекарської промисловості. Визначено переваги та недоліки існуючих логістичних систем та можливість і доцільність їх використання на хлібопекарських підприємствах Is considered the theoretical and methodical approaches to use logistic systems for improvement of efficiency of management by industrial stocks at the enterprises of baking of an industry. The opportunity both expediency of their use and adaptations to the baking enterprises is determined advantages and defects existing of logistic systems
Keywords: логістичні системи; виробничі запаси; матеріальні потоки; logistic system; industrial stocks; material flows; кафедра економіки праці та менеджменту