Золотухін, Андрій Андрійович2021-05-282021-05-282020Золотухін, А. А. Проект виробництва квасу оздоровчого призначення, збагаченого сиропом журавлини, аскорбіновою та бурштиновою кислотою : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Андрійович Золотухін ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2020. – 111 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34158otherквасоздоровче харчуванняаскорбінова кислотабурштинова кислотасироп журавлинибезалкогольні напоїхарчова промисловістьтехнологіяфункціональні продуктикафедра технології оздоровчих продуктівПроект виробництва квасу оздоровчого призначення, збагаченого сиропом журавлини, аскорбіновою та бурштиновою кислотоюOther