Удосконалення технології виробництва комбікормів з використанням ефіроолійної сировини - Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович (My University, 2011)
Наукова розробка присвячена підвищенню ефективності комбікормової продукції за рахунок наукового обґрунтування доцільності застосування нетрадиційної сировини та удосконаленню технології виробництва комбікормів на основі ефіроолійної рослинної сировини з лікарськими властивостями. Scientific design is devoted to improving the efficiency of animal feed products through the scientific rationale for the use of alternative raw materials and improvement of feed production technology based on ethereal herbal products with medicinal properties.
Keywords: ефіроолійні рослини; висівки гранульовані; технологія; technology; ethereal plants; sifting granular; кафедра технології зберігання і переробки зерна