Пацула, Володимир Вікторович2022-10-142022-10-142022Пацула, В. В. Проект цеху переробки винограду для виробництва червоних столових сухих вин потужністю 1,2 тис. т. винограду за сезон з обґрунтуванням технологічних прийомів підготовки м’язги : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Володимир Вікторович Пацула; наук. керівник Маргарита Віталіївна Карпутіна. – Київ, 2022. – 51 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38183otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваМерлоСаперавіКаберне-Совіньйонбродіння на мяззівиноградчервоні виноматеріалитехнологіяпоказники якостіПроект цеху переробки винограду для виробництва червоних столових сухих вин потужністю 1,2 тис. т. винограду за сезон з обґрунтуванням технологічних прийомів підготовки м’язгиOther