Махинько, Людмила ВасилівнаКовбаса, Володимир МиколайовичБондаренко, Анастасія Василівна2025-01-142024Махинько, Л. Сучасні тенденції виробництва снеків для прикорму дітей / Л. Махинько, В. Ковбаса, А. Бондаренко // Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи : ІV Міжнародна науково-практична конференція, 24-25 жовтня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 20-22https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46413Розглянуто сучасні тенденції прикорму дітей. Проаналізовано, що збільшується кількість снеків, виготовлених екструзією, в раціоні дітей.Modern trends in children's feeding are considered. It is analyzed that the number of snacks made by extrusion in children's diets is increasing.ukдітиприкормснекиекструзіязернова сировинаchildrencomplementary foodsnacksextrusiongrain raw materialsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСучасні тенденції виробництва снеків для прикорму дітейThesishttps://orcid.org/0000-0003-4021-8947https://orcid.org/0009-0001-8876-3373