Лисий, Олександр ВіталійовичЗапотоцька (Герасименко), Олена ВасилівнаГрабовська, Олена Вячеславівна2014-06-112014-06-112012Лисий, О. В. Дослідження структурно-механічних властивостей модельних систем на основі пектину / О. В. Лисий, О. В. Запотоцька, О. В. Грабовська // Ukrainian food journal. – 2012. – № 2. – С. 68-71https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14960Викладено результати досліджень структурно-механічних властивостей модельних систем на основі пектину. Проаналізовано стабілізаційні композиції пектин-крохмаль із структуроутворюючими властивостями для використання у фруктових начинках коекструзійних виробів. The results of studies of structural and mechanical properties of model systems based on pectin are presented. Stabilizing composition pectin-starch for fruit filling of co-extrusion products and their structure properties was analyzed.otherпектинкрохмальструктурагідроколоїдикафедра технології цукру і підготовки водиpectinstarchstructurehydrocolloidsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиДослідження структурно-механічних властивостей модельних систем на основі пектинуArticle