Методичні засади обґрунтування стратегічних підходів до змін бізнес-процесів - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2014)
Запропоновано для здійснення змін використовувати запобіжну трансформацію бізнес-процесів. Вибір того чи іншого методу змін бізнес-процесів доцільно здійснювати за допомогою запропонованої стратегічної сітки змін процесу. It is proposed to use the preventive business-process' transformation for changes-making. The choice of one or another method of business-process' changing is advisable to make with the usage of the submitted strategic net of process's changes.
Keywords: зміни; бізнес-процеси; реінжиніринг; соціально-технічне конструювання; стратегічна сітка змін; changes; business process; reengineering; socio-technical construction; strategic net of changes; кафедра економіки праці та менеджменту