Kuzmin, OlegPolyovyk, VolodymyrDudarev, Igor2022-11-022022-11-022022Kuzmin, O. Schematization of functional zones in restaurants according to HACCP / O. Kuzmin, V. Polovyk, I. Dudarev // Наукові дослідження: парадигма інноваційного розвитку : збірник тез наукових праць XIІ Міжнародної наукової конференції, 28 вересня 2022 р., м. Прага. – Прага, Чехія, 2022. – С. 47–51https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38611The purpose of the work is to determine the functional zones in the restaurant management depending on the risk of contamination of raw materials, semi-finished products and finished products. Метою роботи є визначення функціональних зон у закладі ресторанного господарства у залежності від ризику забруднення сировини, напівфабрикатів і готової продукції.enкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїHACCPfood safety systemcateringrestaurant managementсистема харчової безпечностігромадське харчуванняресторанне господарствоSchematization of functional zones in restaurants according to HACCPThesis